"НАША УКРАЇНА" ГОТУЄТЬСЯ ВИСЛОВИТИ НЕЗГОДУ ЮЩЕНКУ

П'ятниця, 5 жовтня 2007, 14:35

Частина новообраних депутатів від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" відмовляються підтримати ідею про створення коаліції з Партією регіонів.

Як повідомляють інформовані джерела "Української правди", в НУНС зібрано 40 підписів під листом до президента, де висловлюється незгода з пропозицією залучити до переговорів Партію регіонів.

Станом на ранок п’ятниці листа підписали 40 з 72 політиків, обраних за списком "Нашої України – Народної самооборони".

Зокрема, стверджують джерела, листа підписали всі кандидати в депутати з прохідної частини, які пройшли за квотою "Народної самооборони", окрім Олександра Омельченка.

Пізніше "Народна самооборона" поширила свою заяву, в якій йдеться, що група "Народна Самооборона" у складі виборчого блоку НУНС "підтверджує свою принципову і незмінну позицію за створення у новообраній Верховній Раді VI скликання демократичної коаліції у складі БЮТ та НУ-НС".

"Тільки така коаліція буде відповідати волевиявленню наших виборців", - йдеться в заяві.

Народна самооборона також нагадує, що політрада НУНС давно прийняла рішення про створення парламентської більшості виключно з БЮТ.

"Група "Народної Самооборони" підписала лист до президента, в якому висловлює свою незгоду із пропозицією залучити Партію регіонів до переговорів про створення коаліції у Верховній Раді VI скликання", - додає прес-служба і зазначає, що цей лист підписали всі представники "Народної Самооборони" без виключення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування