Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер "Нашої України" каже, що "ширка" - це провокація

П'ятниця, 5 жовтня 2007, 22:26

Політрада блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" не направляла президентові жодних листів з приводу формування правлячої коаліції у Верховній Раді шостого скликання.

Про це йдеться в заяві голови політради блоку В’ячеслав Кириленко.

"Ні політрада блоку, ні жоден кандидат у депутати, обраний до парламенту за нашим списком, не заявляли про можливість так званої "широкої коаліції". Всі розмови на тему нібито участі представників нашого Блоку у формуванні будь-якої коаліції, окрім демократичної коаліції за участі БЮТ, є провокаціями", - зазначив Кириленко.

Він нагадав, що 1 жовтня політрада на своєму засіданні уповноважила його провести переговори про формування демократичної коаліції з Блоком Юлії Тимошенко.

Кириленко також нагадав, що угода про створення блоку "Наша Україна – Народна Самооборона", одностайно схвалена міжпартійним з’їздом блоку 7 серпня, забороняє створення коаліції з Партією Регіонів.

Як відомо, вдень сайт "Народної самооборони" повідомив, що "група "Народної Самооборони" підписала лист до президента, в якому висловлює свою незгоду із пропозицією залучити Партію регіонів до переговорів про створення коаліції у Верховній Раді VI скликання. Цей лист підписали всі представники "Народної Самооборони" без виключення".

У п'ятницю також стався інцидент з розміщенням фальшивої заяви від імені Юрія Костенка на сайті razom.org.ua


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...