Бродський розсекретив "відкати" БЮТ за мерство Черновецького

Понеділок, 8 жовтня 2007, 14:22

Лідер "Вільних демократів" Михайло Бродський стверджує, що БЮТ отримує "відкати" за перебування Леоніда Черновецького при владі.

Так він прокоментував інформацію преси про те, що підконтрольна депутату від БЮТ Богдану Губському структура ТОВ "Київрибгосп" отримала 64,5 га землі поблизу Дніпра.

"Діяльність фракції БЮТ у Київраді чудово ілюструє той політичний спектакль, котрий розігрується Юлією Тимошенко", - цитує слова Бродського його прес-служба.

"Формально вона ось уже більше року виступає за відставку "мера усіх марсіан", але насправді така позиція – ніщо інше як приклад політичного бізнесу", - вважає лідер "Вільних демократів".

За його словами, Тимошенко не вигідна зараз відставка Черновецького: "Доки Тимошенко не порвала з президентом Ющенком і не перейшла в опозицію, вона вимушена буде підтримати нав'язаного Банковою кандидата на міського голову Києва - або Юрія Луценка, або когось іншого".

"Тому БЮТ отримує політичну ренту за кожен місяць перебування Леоніда Михайловича при посаді, черговим доказом чого стали "гектари Губського", - додав він.

"Смішно думати, що Богдан Губський міг би зважитися на подібну угоду без благословення Юлії Володимирівни, адже він дуже боїться втратити прихильність лідерки БЮТ, зароблену непосильними стараннями", - заявив Бродський.

"Тому у співпраці Губського та Черновецького слід "шукати жінку", - додав він.

За поданою інформацією, землевідвід 64,5 га на вулиці Промисловій, 4, в Голосіївському районі столиці зроблено на користь ТОВ "Київрибгосп", головним акціонером якого є член БЮТ Богдан Губський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування