За пів години до зустрічі Симоненка таки запросили до Ющенка

Понеділок, 8 жовтня 2007, 14:30

Представників Комуністичної партії таки запросили на переговори лідерів політичних сил, що пройшли до Верховної Ради, за участю президента Віктора Ющенка.

Про це журналістам повідомив лідер КПУ Петро Симоненко, прямуючи до секретаріату президента, повідомляє УНІАН.

За його словами, близько пів на третю йому подзвонили з секретаріату президента і запросили на зустріч.

Відповідаючи на запитання журналістів, на які посади готова погодитись його партія, Симоненко сказав, що під час такої зустрічі про посади взагалі не можна говорити.

Він підкреслив, що президент в черговий раз порушує Конституцію і втручається у ті процеси, які не належать до його компетенції.

За словами Симоненка, політичні сили, які перемогли на виборах, тільки самі можуть визначати, яку коаліцію формувати.

Раніше прес-служба КПУ повідомляла, що Симоненко візьме участь у зустрічі лідерів політичних сил, які за результатами виборчих перегонів пройшли до Верховної Ради, хоча серед осіб, запрошених у секретаріат президента лідер КПУ, судячи з повідомлення прес-служби глави держави, не значився.

На думку Симоненка, "Ющенко запросив до себе на зустріч тільки тих, хто висловлює його інтереси та інтереси великого бізнесу".

"Ми переконані, що принципова позиція Компартії, яку ми демонстрували протягом всього періоду нашої політичної діяльності, позиція, спрямована на захист всіх, хто власною працею заробляє на життя, стане тим запобіжником, який не дасть можливість фінансово-промисловим угрупуванням використовувати депутатські мандати та державні посади для обкрадання людей і знищення суверенітету України", - цитувала Симоненка прес-служба КПУ.

Як відомо, на 15:00 Ющенко запрошував на зустріч до секретаріату президента лідерів Блоку Юлії Тимошенко, Партії регіонів, "Нашої України" – "Народної Самооборони" і Блоку Литвина.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...