Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чим довше думатиме Литвин, тим менше посад йому дістанеться?

Понеділок, 8 жовтня 2007, 17:47

Ініціатива щодо приєднання до демократичної більшості зараз належить виключно блоку Володимира Литвина.

Про це заявив лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко, відповідаючи на питання щодо домовленостей з блоком Литвина.

"Блок Литвина отримав пропозиції, і м'яч знаходиться на його половині поля", - сказав Луценко.

За його словами, БЮТ і "НУ-НС" після оголошення офіційних результатів дострокових виборів мають всі можливості для створення демократичної більшості.

"Усі бажаючі приєднатися для виконання нашої спільної програми можуть подати на це заявки", - заявив лідер "НУ-НС".

На питання, якою має бути квота блоку Литвина при розподілі посад більшістю, Луценко сказав: "Чим більше вони будуть думати, тим важче буде відповідати на це запитання".

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко на питання щодо того, яку кандидатуру підтримає її політична сила на посаду спікера у Верховній Раді шостого скликання, сказала, що не змінила своєї думки і на даний момент посада спікера зберігається за "Нашою Україною".

На питання, що є гарантією виконання попередніх домовленостей між політичними силами і що буде, якщо після цих домовленостей за її кандидатуру на посаду прем'єра не проголосують у Верховній Раді, Тимошенко сказала:

"Ми вже з вами мали нагоду спілкуватися з політичною силою, яка про все домовлялася, все підписувала, а потім в таємному режимі голосувала діаметрально протилежно. Це була Соцпартія".

"І тому якщо хтось з наших політичних сил почне під час голосування щось руйнувати, то доля Мороза вже відома і я думаю, що доля тих політиків буде такою самою", - заявила лідер БЮТ.

Вона додала, що одним з перших законів буде прийнято закон про імперативний мандат для Верховної Ради:

"Ми хотіли б, щоб політики, йдучи у парламент, думали не про те, за скільки продати свою душу і совість, а думали, як прислужитися Україні. Ми будемо позбавляти мандатів депутатів, які не здатні втриматися від спокус".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...