Литвин не піде ні до кого, щоб краще прицілитися до президентства?

Вівторок, 9 жовтня 2007, 12:23

Перший президент України Леонід Кравчук припускає, що Володимир Литвин не примкне ні до однієї з політичних сил у парламенті шостого скликання в зв'язку зі своїми президентськими амбіціями.

Про це Кравчук сказав в інтерв'ю газеті "Столичні новини", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується Володимира Литвина, цілком можливо, він захоче бути ніде (ні в коаліції, ні в опозиції), з огляду на те, що він заявив про свої президентські амбіції", - заявив екс-президент.

"Якщо він піде до "Нашої України" і БЮТ, там буде два претенденти на посаду президента - Юлія Володимирівна і Віктор Андрійович, якщо вони не домовляться між собою", - відзначив Кравчук.

"Якщо Литвин піде до "Регіонів", там буде один претендент - Віктор Янукович. Таким чином, він (Литвин) повинен буде відразу вступити в боротьбу проти політичного угрупування, до якого пристане", - додав він.

"Як буде на нього дивитися виборець? Як на політика, що відіграє другорядну роль при кожному з цих розкладів", - резюмував Кравчук.

На його думку, "якщо Литвин залишиться незалежним і діє самостійно, він виступає як нова політична сила, що має право на свою позицію".

"Ну, це я так міркую, а як буде міркувати Литвин - життя покаже", - додав екс-президент.

Як відомо, за даними обробки протоколів дільничних комісій з України за блок Литвина проголосували 3,96% виборців. Литвин раніше не брав участь у президентських виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування