Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТу вдалося відпіаритися на дитячих колясках Януковича

Вівторок, 9 жовтня 2007, 14:32

БЮТ висловлює обурення подвійними стандартами уряду Віктора Януковича і засуджує його антисоціальну політику.

Так у блоці відреагували на ухвалення постанови уряду, якою з визначення "ручна поклажа" вилучаються запаковані лижі, дитячі велосипеди та коляски, повідомляє прес-служба БЮТ.

"В останні дні перебування при владі уряд Януковича вкотре продемонстрував, що його соціальна політика спрямована проти власного народу", - йдеться у заяві.

Реклама:

"Уряд ухвалив постанову "Про внесення змін до правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", якою вилучив з переліку ручної поклажі дитячі коляски. Закінчилися вибори – закінчилися і солодкі обіцянки від Кабміну", - констатує БЮТ.

Блок висловлює обурення "подвійними стандартами уряду, який на виборах обіцяє підтримку материнства і дитинства, збільшення виплат при народженні дитини, а насправді обкладає українські родини новими поборами".

"Програвши на виборах, уряд Януковича вирішив відігратися на дитячих колясках і санчатах, що не виглядає ані морально, ані гідно", - наголошує БЮТ.

ВІДЕО ДНЯ

"Стає зрозуміло, що, видираючи у дітей останню копійку за перевезення колясок, нинішній уряд не планував, не збирався і навіть не думав про те, щоб проводити політику на підтримку материнства", - додають у блоці.

БЮТ "засуджує антисоціальну політику Кабінету міністрів під керівництвом Януковича і запевняє, що після формування демократичного уряду наша політична сила виконає свої зобов’язання і виборчі обіцянки перед сім‘ями з дітьми".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...