Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гостей Євро-2012 відправлять до Віри Іванівни

Четвер, 1 листопада 2007, 12:18

Якщо для розміщення гостей Євро-2012 залучити Київську область (стандарти УЄФА допускають розселення на відстані до 70 км від міста проведення чемпіонату), то Київ цілком забезпечить проживання уболівальників під час фінального турніру Чемпіонату Європи по футболу.

Так вважає заступник глави Київської міськадміністрації Денис Басс.

"До 2011 року ми побудуємо 6 п'ятизіркових і 8 чотиризіркових готелів на 3 тис.740 номерів, а також 18 двох- і тризіркових готелів на 1427 номерів", - цитує Басса прес-служба КМДА в четвер.

За стандартами УЄФА столиця повинна забезпечити гостей 23 чотири- і п'ятизірковими готелями на 2 тис.815 номерів; дво- і тризірковими - на 3 тис.номерів і інших закладів розміщення туристів загальною кількістю місць у 200 тис.

За інформацією прес-служби, наразі у Києві функціонують 3 п'ятизіркових готелі майже на 400 номерів, 8 чотиризіркових готелів, а також більш 2 тис.номерів є в 35 дво- і тризіркових готелях.

Як відзначається в повідомленні, Київ відвідали експерти УЄФА. Головна мета їхнього візиту - перевірка готельного господарства Києва.

За інформацією прес-служби, експерт УЄФА Петсі Третован високо оцінила нинішній рівень підготовки готельного господарства Києва до проведення фінального турніру Євро-2012.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування