Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Балоги обіцяють виправитися до понеділка

Четвер, 1 листопада 2007, 17:03

"Нашоукраїнці" Ігор Кріль та Василь Петьовка підпишуть парафовану угоду між НУНС і БЮТ в понеділок.

Про це заявив у коментарі прес-службі блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Ігор Кріль.

"На мій погляд, сенсації у тому, що я та мій колега Василь Петьовка ще не встигли поставити свої підписи під зобов’язанням увійти до складу фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" у парламенті шостого скликання та підписати коаліційну угоду з БЮТ, немає", - сказав він.

"Друге, юридичного терміну для підписання цього документу немає. Він може бути підписаний завтра, післязавтра, через тиждень або ж у день початку роботи сесії нового парламенту", - додав Кріль.

"Мій колега Василь Петьовка знаходиться у робочому відрядженні. Він у понеділок буде в Києві. І ми разом поставимо підпис під цим документом. Так ми домовились", - запевнив Кріль.

На його думку, недостатньо повна інформація щодо збору підписів майбутніх народних депутатів від блоку, виставлена на загальне обговорення у ЗМІ, "є некоректним вчинком тих осіб у керівництві блоку, які дали вказівку таку інформацію оприлюднювати".

"Це призвело до появи багатьох суперечливих коментарів, що можуть негативно позначитися на суспільній думці про "Нашу Україну – Народну Самооборону".

Як повідомлялося раніше, у четвер блок "Наша Україна – Народна Самооборона" завершив збір підписів під зобов’язанням увійти до складу однойменної фракції та підписати коаліційну угоду з БЮТ.

Його підписали 69 з 72 народних депутатів, обраних за списком Блоку до Верховної Ради України шостого скликання. Не поставили свої підписи Іван Плющ, Ігор Кріль та Василь Петьовка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування