Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати в Київраді пили коньяк під столами

П'ятниця, 2 листопада 2007, 11:22

Депутати Київської міської ради на честь дня народження секретаря Київради Олеся Довгого в четвер на засіданні ради пили коньяк, розливаючи його під столами.

Про це пише журналістка газети "Комерсант-Україна", яка побувала усередині сесійної зали.

"Друга частина засідання почалася з привітань секретаря Київради Олеся Довгого з днем народження. Після обіду депутати вже розливали коньяк, як школярі, під столами", - говориться в статті.

"Процедура ухвалення рішень при цьому значно прискорилася, і депутати вже не стримували себе в коментарях. Ділянку в оренду для обслуговування артезіанської свердловини ЗАТ "Оболонь" передавали, "якщо пиво подешевшає", а пропозицію представників київського заводу шампанських вин "Столичний" підтримали зі словами "шампанське в студію", - відзначає журналістка.

"Правда, розгляд питання про виділення 70 га землі в Конча-Заспі ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" вирішили відстрочити на два тижні", - додає вона.

Як відомо, на засіданні Київради у четвер основна дискусія йшла довкола перегляду міського бюджету і програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2007 рік.

Незважаючи на те, що фракції БЮТ і блоку Віталія Кличка не брали участь у голосуванні, правки до бюджету ухвалили і кошти на проблемні сфери перерозподілили.

Засідання "Київради" тривало до пів на восьму вечора четверга.

У четвер, 1 листопада, секретар Київради Олесь Довгий відзначав свій 27-й день народження.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування