Гриценко пояснив, що "НУ-НС" не підписувався під обіцянками Тимошенко

П'ятниця, 2 листопада 2007, 14:11

Майбутні депутати від блоку "НУ-НС" зобов'язалися 31 жовтня підписати не коаліційну угоду з БЮТ від 17 жовтня, а угоду про створення коаліції на базі підписаної 24 лютого 2007 року угоди про об'єднану опозицію між БЮТ і "Нашою Україною".

Про це в п'ятницю заявив 4-й номер виборчого списку "НУ-НС", міністр оборони Анатолій Гриценко, коментуючи інформацію, що з'явилася в низці ЗМІ, про те, що він нібито не поставив свій підпис під зобов'язанням увійти до складу фракції "НУ-НС" у парламенті і підписати коаліційну угоду БЮТ.

"Мова не йде про парафовану Тимошенко і Кириленком коаліційну угоду (від 17 жовтня). Коаліційна угода буде підписуватися вже народними депутатами", - цитує його слова "Інтерфакс-Україна".

Гриценко пояснив, що він, як і інші кандидати в депутати від "НУ-НС", 31 жовтня підписав зобов'язання увійти до складу майбутньої фракції блоку у Верховній Раді шостого скликання.

Крім того, він зобов'язався підтримати створення коаліції з БЮТ у новому парламенті і підписати коаліційну угоду з БЮТ, що буде базуватися на принципах підписаного в лютому 2007 року угоди про співробітництво між цим блоком і "Нашою Україною".

Гриценко наголосив, що у лютневій угоді між БЮТ і "Нашою Україною" не містилися деякі передвиборні обіцянки БЮТ, у тому числі, про скасування призову на строкову службу в армію з 1 січня 2008 року і повернення втрачених внесків "Ощадбанку" колишнього СРСР за 2 роки, за якими між двома політичними силами є певні розбіжності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування