У Черновецького намагаються розвести потенційне побоїще з нагоди революції

Понеділок, 5 листопада 2007, 13:19

Київська міськадміністрація сподівається, що їй вдасться домовитися з представниками лівих і правих сил про перенесення їхніх акцій 7 листопада з Майдану Незалежності на інші площі столиці.

Про це заявив начальник Головного управління внутрішньої політики Київської міськадміністрації Віктор Гончарук, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, станом на ранок понеділка в мерію Києва надійшли заявки на проведення акцій 7 листопада від трьох політичних сил - Компартії, Соцпартії і Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

В усіх трьох заявках зазначене одне місце проведення акцій - Майдан Незалежності. Гончарук не виключає, що заявок на проведення акцій 7 листопада буде більше.

За його словами, у вівторок вранці у КМДА відбудеться нарада за участі представників усіх політичних сил, що мають намір проводити акції в цей день, на якій буде обговорюватися питання про перенесення акцій лівих і правих сил з Майдану Незалежності.

Якщо така домовленість досягнута не буде, Київська міськадміністрація має намір звернутися до суду.

Другий секретар Київського міськкому Компартії Лариса Сахарова повідомила, що КПУ подала заявку на 7 листопада на проведення святкової демонстрації з нагоди 90-річчя Великої Жовтневої соціалістичної революції.

Маршрут акції - Арсенальна площа (збір з 12.00 до 13.00) - вулиця Грушевського - Європейська площа з мітингом на Майдані Незалежності. Заявлена кількість учасників - 10 тис. осіб.

За словами Сахарової, разом із комуністами в акції візьмуть участь представники Соцпартії і Всеукраїнського об'єднання лівих "Справедливість".

Голова Київської міськорганізації ВО "Свобода" Андрій Міхник повідомив, що ВО "Свобода" подало заявку на проведення 7 листопада акції, метою якої є осуд "злочинів комуністичного режиму і заборона комуністичної ідеології".

Час проведення акції - з 8.00 до 22.00, кількість заявлених учасників - 5 тис. осіб.

Міхник допускає, що до акції ВО "Свобода" приєднаються інші націонал-патріотичні сили, зокрема, УНА-УНСО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...