Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко роздав нагороди БЮТівцю й не тільки

Понеділок, 5 листопада 2007, 14:01

Президент Віктор Ющенко нагородив депутата Верховної Ради 5 скликання від БЮТ, почесного президента української автомобільної корпорації "Укравто" Таріела Васадзе орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Як сказано в указі президента від 5 листопада поточного року, нагороду Васадзе видано "за визначний особистий внесок у розвиток вітчизняного автомобілебудування, багаторічну плідну громадсько-політичну діяльність".

Як відомо, 28 жовтня в Україні відзначали день автомобіліста.
Васадзе цього року відзначив своє 50-річчя (народився 1 січня 1947 року).

Крім того, іншим указом від 5 листопада, оприлюдненим на сайті президента, Ющенко нагородив низку працівників підприємств, установ та організацій Дніпропетровська "за мужність і героїзм, виявлені у ліквідації надзвичайної ситуації, що сталася внаслідок вибуху газу у житловому будинку".

Раніше, указом від 1 листопада, оприлюдненим у понеділок, президент відзначив державними нагородами певних працівників соціальної сфери – "за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, відстоювання прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери".

Також указом від 1 листопада було видано низку нагород працівникам залізничного транспорту – "за вагомий особистий внесок у розвиток транспортної системи України, підвищення ефективності використання залізничного транспорту, високу професійну майстерність та з нагоди Дня залізничника сфери".

Крім того, указом від 2 листопада Ющенко нагородив голову Львівської обласної ради Мирослава Сеника орденом "За заслуги" III ступеня – "за вагомий особистий внесок у зміцнення місцевого самоврядування, забезпечення соціально-економічного розвитку Львівщини та з нагоди 50-річчя від дня народження".

Також указом від 2 листопада "за мужність і самовіддані дії, виявлені у врятуванні трьох молодших сестер під час пожежі" був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня учень 8-го класу Покришівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів (Житомирська область) Анатолій Слободенюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування