Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна пропонує Італії налагодити чартери

Понеділок, 5 листопада 2007, 15:54

Державіаційна адміністрація України пропонує Держорганізації цивільної авіації Італії тимчасово перевести регулярні рейси авіакомпаній "Міжнародні авіалінії України" і Alitalia у чартерні.

"Сьогодні Державіаадміністрація направила італійській владі лист із пропозицією перевести регулярні рейси МАУ і Alitalia у чартерні до моменту проведення переговорів", - заявила прес-секретар Державіаадміністрації Наталя Алюшина.

За її словами, сторони поки не узгодили дату зустрічі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, авіакомпанія "МАУ" оголосила про скасування рейсів Київ-Рим і Київ-Мілан, попередньо, у період з 31 жовтня до 5 листопада у зв'язку з відсутністю затвердження зимового розкладу польотів з боку авіаційної влади Італії.

Як заявили в Державіаадміністрації, дії італійської влади пов'язані з тим, що країна не погодила з Україною питання нічної стоянки авіакомпанії Alitalia в аеропорті "Бориспіль" у період зимової навігації.

Держорганізація цивільної авіації Італії запропонувала українській авіаційній владі тимчасово дозволити польоти авіакомпаній "Міжнародні авіалінії України" і Alitalia за минулорічним зимовим розкладом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування