Призначено другий заплив групи запуску ВР

Вівторок, 6 листопада 2007, 15:47

Робоча група з підготовки проведення першого засідання Верховної Ради шостого скликання продовжить засідання у середу о 15 годині.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала Партію регіонів, Ккомпартію і блок Литвина все ж таки з'явитися на це засідання.

Вона також назвала "саботажем" ситуацію, яка сталася на засіданні у вівторок, і взагалі той факт, що Партія регіонів не прийшла на засідання.

"Ми всі бачимо, хто в країні сьогодні дестабілізує роботу Верховної Ради нового скликання, хто сьогодні саботує налагодження нормальної роботи по підготовці бюджетного процесу, по підготовці до зими. Це – Партія регіонів", - сказала Тимошенко.

"Тому ми закликаємо Партію регіонів, комуністів, щоб вони з'явилися завтра на 15.00 на продовження засідання", - додала вона.

Тимошенко також заперечила мотивацію "регіоналів" про те, що їхні представники ще не зареєстровані депутатами ЦВК.

"Депутати вважаються обраними з дня оприлюднення результатів. І результати дострокових виборів оприлюднені. І робоча група мала зібратися на десятий день за законом. Практично Партія регіонів закон сьогодні порушила, і це є свідченням того, що вона прагне до руйнації стабільної роботи країни", - сказала Тимошенко.

Коментуючи правомірність пропозиції Олександра Турчинова обирати президію групи простою більшістю присутніх на засіданні, лідер НУНС В’ячеслав Кириленко зазначив, що "він запропонував це тоді, коли був кворум".

"Тому було зроблено все згідно з положенням, яке за п’ять хвилин до того всі ухвалили", - додав він.

"Найголовніше те, що Партія регіонів не з'явилася на перше засідання робочої групи", - додала до цього Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування