Тимошенко погрожує запуститися і без януковичців

Вівторок, 6 листопада 2007, 16:11

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що засідання новообраної Верховної Ради відбудеться навіть за умови неявки на нього Партії регіонів.

"Ми будемо проводити перше засідання Верховної Ради за будь-яких обставин, тому що 228 депутатів є в демократичній коаліції", - сказала вона, відповідаючи на запитання, як діятиме БЮТ і НУНС у разі повторної неявки Партії регіонів на засідання підготовчої депутатської групи.

При цьому вона запевнила, що БЮТ і НУНС "продовжуватимуть акуратно приходити на засідання робочої групи".

Вона також висловила думку, що підтримка Партії регіонів буде зменшуватися "з кожним днем", оскільки "люди бачитимуть, що вона руйнує життя країни".

"Я думаю, що Партія регіонів сама визначає свою долю. Якщо вона хоче, щоб після таких саботажів і антиконституційної поведінки у неї не залишилось людей, які її підтримують, – це її вибір", - сказала Тимошенко.

За її словами, причина неявки Партії регіонів на засідання робочої групи "є очевидною".

"Вони хочуть якомога довше протримати свій уряд. І в цей час вони продовжують тіньову приватизацію власності землі. Вони продовжують в тіні ділити ресурси і майно держави. І, власне, їм потрібно ще трішечки часу, бо вони ще чогось не добрали з цієї країни", - сказала лідер БЮТ.

"Тому вони затримують сьогодні процес", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування