Суд заборонив збиратися на Майдані

Вівторок, 6 листопада 2007, 20:57

Окружний адміністративний суд Києва заборонив Компартії та ВО "Свобода" проведення акцій 7 листопада на Майдані Незалежності та Хрещатику.

Про це заявив начальник Головного управління з питань внутрішньої політики Київської міськдержадміністрації Віктор Гончарук, повідомляє УНІАН.

Таким чином, за його словами, КПУ має право провести свої заходи з нагоди 90-річчя Жовтневої революції на Арсенальній площі та, при бажанні, спуститися колонами до Європейської площі.

Але їм заборонено йти до пам'ятника Леніну через Хрещатик, уточнив Гончарук.

Водночас, додав представник мерії, ВО "Свобода" взагалі не може проводити 7 листопада ніяких заходів, оскільки подавала заявку на проведення своєї акції тільки на Майдані Незалежності.

На питання, чи надійшли до мерії нові заявки на проведення акцій 7 листопада, Гончарук повідомив, що, крім КПУ та ВО "Свобода", надійшла заявка від ПСПУ про покладання квітів до пам'ятника Леніну. Як заявлено, в цій акції планується участь до 60 осіб.

Як відомо, після повідомлення про намір КМДА через суд заборонити проведення акцій 7 листопада на Майдані Незалежності та Хрещатику, "Свобода" заявила, що проведе свою акцію за будь-яких умов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...