На Полтавщині НУНС запалювала зорі з місцевого бюджету

Середа, 7 листопада 2007, 11:44

Депутати Полтавської облради запропонували звернутися до правоохоронних органів з питанням про розтрату 150 тисяч з 550 000 гривень бюджетних коштів, виділених сесією облради на підтримку обласної газети "Зоря Полтавщини".

Під час звіту начальника управління Олега Пустовгара депутати довідалися, що він направив півтори сотні тисяч гривень на оплату передвиборчої агітаційної рубрики "Команда Президента Віктора Ющенка на Полтавщині діє!" в інших газетах, що не фінансуються з обласного бюджету, повідомляє Обком.

Начальник управління упевнений, що він діяв цілком законно, організувавши "висвітлення діяльності органів державної влади і місцевого самоврядування".

Депутати обурилися тим, що виділені ними гроші для "своєї" газети, чиновник ОДА без відома облради використовував для передвиборчої агітації за блок НУНС (до речі, редактор "Зорі Полтавщини" відмовився підписати договір з управлінням інформації про розміщення цієї явно агітаційної сторінки).

Зі свого боку, начальник фінансового управління ОДА відповів депутатам, що не міг знати, куди точно йдуть гроші, виділені газеті, тому що у фінуправлінніи "бачать" тільки "код фінансування".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування