Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратники Черновецького вже позарилися на людські гаражі

Середа, 7 листопада 2007, 12:48

У вівторок постійна комісія Київради з питань земельних відносин відхилила низку клопотань щодо оренди земельних ділянок гаражними кооперативами.

Зокрема на вул. Метрологічній та Академіка Глушкова мають з'явитися замість старих автогаражів багатоповерхові сучасні паркінги. Комісія звернулася до містобудівної ради з проханням враховувати нові підходи в розв'язанні проблем паркування в столиці, пише газета "Хрещатик".

На постійній комісії Київради з питань земельних відносин депутати міськради не підтримали клопотання членів гаражних кооперативів стосовно збільшення строків оренди земельних ділянок для подальшого використання.

Зокрема гаражно-будівельному товариству на Метрологічній, 2-а відмовили в оренді земельної ділянки площею 0,9 га на 5 років для експлуатації та обслуговування автогаражів.

Також не знайшло підтримки й клопотання про надання земельної ділянки площею 0,8 га на вул. Академіка Глушкова, 40 в оренду на 5 років для гаражно-будівельного кооперативу "Одеський".

За словами голови комісії з питань земельних відносин Олексія Євлаха, такі питання не мають перспективи щодо позитивного вирішення, оскільки Київ європейське місто, де не повинно бути анахронізмів у вигляді одноповерхових залізних гаражів.

"Ми вирішили не робити медвежих послуг їхнім власникам і звернулися до містобудівної ради з проханням обов’язково врахувати сучасні вимоги містобудівної політики, погодивши з генпланом забудови міста, у розв’язанні проблем паркування",— зазначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування