Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин побачив конфлікт і пропонує ліки

Середа, 7 листопада 2007, 14:26

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин пропонує лідерам партій і блоків, які пройшли до парламенту, зібратися в четвер і визначити для робочої групи дату проведення першого засідання Верховної Ради 6-го скликання.

Про це він заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

Литвин вважає, що потрібно "невідкладно" провести зустріч керівників, щоб "домовитися, принаймні, про те, що не буде політичних скандалів при рішенні організаційно технічних питань" у ході роботи підготовчої групи по організації 1-го засідання Верховної Ради 6-го скликання.

Після цього, на думку Литвина, необхідно провести засідання підготовчої групи за участю керівників партій і блоків і "вирішити ключову проблему - визначити дату проведення першого засідання Верховної Ради".

Він відзначив, що перше засідання підготовчої групи показало, що "політичні сили, представлені в парламенті, налаштовані на конфлікт".

Литвин висловив сподівання, що його пропозиція - це "єдиний шлях, що дозволить нам відійти від конфліктного розвитку подій у Верховній Раді".

Представник Блоку Литвина в робочій групі по підготовці першої сесії Ігор Шаров також заявив журналістам у середу, що без зустрічі лідерів "існує реальна загроза того, що діяльність робочої групи стане предметом політичних спекуляцій".

За словами Шарова, Блок Литвина пропонує зібратися 8 листопада о 15.00 усім лідерам парламентських партій і блоків разом із представниками робочої групи.

Як відзначив Шаров, "і в робочій групі, і у Верховній Раді повинні працювати всі народні депутати України, що представляють різні політичні сили, обрані в парламент".

Як повідомлялося, на засіданні у вівторок не було представників майбутньої найбільш численної (за підсумками виборів) фракції Партії регіонів. Представники регіоналів заявили, що будуть брати участь у роботі групи, коли зареєструються в Центвиборчкомі й одержать тимчасові посвідчення.

Станом на середу ЦВК не реєструвала представників Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування