Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тендерна палата вирішила нападати на Гриценка через дружину

Середа, 7 листопада 2007, 15:37

Тендерна палата України виграла суд у газети "Дзеркало тижня" з приводу публікації інформації про ТПУ в зазначеному виданні (№34 від 15 вересня).

Про це в середу на прес-конференції заявив голова Правління ТПУ Володимир Лаба, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За його словами, Печерський суд столиці 30 жовтня прийняв рішення за позовом ТПУ, яким "спростував обвинувачення, розповсюджені газетою".

"Тобто, дане рішення суду ухвалене на користь Тендерної палати, що виграла суд. Таким чином, газета повинна спростувати неправдиву інформацію, що була поширена і доведена до громадськості", – відзначила Лаба.

Він вважає, що газета "Дзеркало тижня" проводить "чорну піар-кампанію" стосовно ТПУ.

"На мій погляд, брехливі матеріали в газеті є, напевно, замовними", – відзначила Лаба, нагадавши, що перший заступник головного редактора газети Юлія Мостова є дружиною міністра оборони України Анатолія Гриценка, а ТПУ в ході перевірок Міністерства оборони виявила низку порушень у проведенні міністерством тендерних закупівель.

Лаба відзначив, що у випадку появи в ЗМІ брехливої інформації про Тендерну палату "ми будемо змушені і надалі звертатися в суди, щоб захищати свою репутацію".

У свою чергу представники "Дзеркала тижня", які були присутні на прес-конференції, зокрема, юрист і оглядач Юрій Сколотін, заявили, що газета має намір опротестувати рішення Печерського суду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування