Екс-партія Медведчука усе ще намагається вийти заміж

Середа, 7 листопада 2007, 16:54

Перший заступник голови Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) (СДПУ(о)) Ігор Шурма вважає, що разом "ліві" мають реальний шанс на перемогу в регіональних виборчих кампаніях.

Про це він заявив на прес-конференції, головною темою якої було обговорення можливого об'єднання лівоцентристських сил, повідомляє Ліга.

Шурма висловив сподівання, що тема цього заходу "не залишить інші політичні сили байдужими".

За його переконанням, на будь-якому рівні – загальнодержавному чи регіональному, об'єднання лівих є актуальним.

"Я упевнений, що таке об'єднання дає лівим унікальний шанс пройти в місцеві органи самоврядування під час дострокових виборів, про імовірність яких говорять аналітики. Поодинці ми можемо і не одержати перемоги, а от разом маємо цілком реальний шанс", - додав політик.

Як відомо, раніше заступник глави СДПУ (о) Ігор Шурма заявив, що Соціал-демократична партія України (об'єднана) почала консультації про можливе об'єднання із силами лівого напрямку.

За його словами, у зоні учасників переговорного процесу, зокрема, Соціалістична партія України Олександра Мороза, партія Соціал-демократичний союз на чолі із Сергієм Пересуньком і Прогресивні соціалісти Наталі Вітренко. Першим привселюдно про ведення таких консультацій у ході поїздки в Донецьку область заявив лідер СДПУ(о) Юрій Загородній.

У той же час, глава СПУ Олександр Мороз відзначив, що інформація про об'єднання його партії з іншими партіями соціал-демократичного напрямку є вигадкою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування