Саакашвілі звинуватив Росію в підбурюванні

Середа, 7 листопада 2007, 18:03

Кілька співробітників посольства Росії в Грузії, помічені в зв'язках з опозиційними лідерами з метою дестабілізації Грузії, будуть оголошені персонами грата.

Про це заявив президент Грузії Михайло Саакашвілі в середу в телезверненні, повідомляє "Грузія online".

За його словами, ці співробітники посольства повинні найближчим часом залишити територію країни.

Саакашвили звинуватив Росію у втручанні у внутрішні справи Грузії, а також про пряму участь спецслужб РФ в останніх процесах у країні, про зв'язки цих спецслужб із лідерами опозиційних партій.

"Зараз Грузія встала перед небезпекою серйозних безладь, вже в столиці Грузії... ми поширили всі документальні, щоб побачив увесь світ, що в цьому активно беруть участь представники резидентури Росії, зовнішньої розвідки Росії, високопоставлені особи ФСБ", - сказав він.

"Ми знаємо їхні прізвища, у нас є їхні фото, частина з них знаходиться в Грузії, частина керує цими процесами з Москви, і підтверджуючі це документи ми сьогодні опублікували через грузинські телеканали", - додав Саакашвілі.

Він також зазначив, що "чув інформацію про те, що в Москві був сформований альтернативний уряд, що під кінець року Саакашвілі і його уряд будуть повалені".

"У мене не було права не поставитися до цього серйозно", - додав він.

Саакашвілі зазначив, що "дуже активізувалася служба зовнішньої розвідки Російської Федерації і їхніх представників у Грузії".

"Хочу, щоб усі побачили, що Грузія - молода демократична країна, яка прагне об'єднати свої території мирно, прагне розвити свою економіку", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування