Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СААКАШВІЛІ ОГОЛОСИВ НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН

Середа, 7 листопада 2007, 20:01

Президент Грузії Михайло Саакашвілі видав декрет про введення надзвичайного стану в Тбілісі.

"Приблизно півтори години тому президент видав спеціальний декрет про введення надзвичайного стану в Тбілісі, тільки в місті Тбілісі", - заявив прем'єр-міністр Грузії Зураб Ногаіделі.

"Протягом 48 годин, відповідно до існуючих правил, у відповідності з Конституцією, декрет для затвердження буде переданий парламенту", - додав Ногаіделі.

За його словами, "усі ми бачили, що мала місце спроба створення заворушень, спроба перевороту, і відповідно, ми повинні були на це відреагувати".

"Тимчасові обмеження встановлюються на демонстрації і маніфестації, а також на заклики в ЗМІ до заворушень, насильства і повалення влади насильницьким шляхом. Відповідно до декрету, встановлюються лише ці обмеження, з іншого боку, свобода слова не обмежується", - сказав прем'єр-міністр.

За його словами, як тільки буде відновлений звичайний порядок, природно, відразу буде знято надзвичайний стан, і буде відновлене звичайне функціонування ЗМІ.

"Декрет уже виданий, і дуже незабаром вам будуть представлені інші технічні деталі", - додав Ногаіделі, повідомляє Civil Georgia.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування