Соратникам Тимошенко пропонують інсценувати автомобільну аварію

Середа, 7 листопада 2007, 20:31

В блоці Тимошенко заявляють, що Партія регіонів в різний спосіб намагається зірвати голосування за Юлію Тимошенко на посаду прем’єр-міністра.

Про це повідомив один з юристів БЮТ Євген Корнійчук в ефірі 5 каналу, посилаючись на інформацію від новообраних депутатів блоку Тимошенко.

"До нас звертаються депутати від Партії регіонів з пропозицією чи захворіти, чи поїхати закордон на лікування (в день голосування), чи, кажуть вони, "ми вам зробимо штучну аварію, що ніхто не здогадається", - сказав Корнійчук.

Реклама:

За його словами, таким депутатам пропонують гроші, щоб вони були відсутні в парламенті у дні, коли будуть голосуватися кадрові питання коаліції.

Корнійчук також сказав, що БЮТ намагатиметься зібрати кворум у засіданнях робочої групи з підготовки роботи нового парламенту.

"І якщо нам вдасться зібрати просту більшість у робочій групу, 20 листопада ми зайдемо в сесійний зал, щоб почати працювати (у новій Верховній Раді)", - пообіцяв Корнійчук.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, вони мають підстави для цього, оскільки "у ЦВК зареєструвалася 240 депутатів", що дозволяє коаліції "заходити в зал і голосувати простою більшістю".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News