Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка й Черновецького знайшовся конкурент

Четвер, 8 листопада 2007, 07:25

Заступник мера Харкова Ігор Шурма вважає, що мер Харкова Михайло Добкін здатен обігнати мера Києва Леоніда Черновецького й лідера блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрія Луценка в забігу.

Про це він повідомив на прес-конференції у Львові, повідомляють "Українські новини".

"За своїми фізичними кондиціями Добкіну поступилися б і Черновецький, і Луценко. Якби троє цих людей бігли крос - Добкіну рівних не було б. Повірте, я це говорю як людина, котра знає, скільки басейнів за день пропливає мер Харкова", - запевнив Шурма.

Також він сказав, що Добкін не приймає ні наркотиків, ні допінгу, але аналізів здавати не буде, тому що аналізи здають тільки хворі.

Шурма додав, що в Харкові немає підстав для позачергових виборів мера.

Як відомо, Черновецький пробіг разом з журналістами одне коло навколо стадіону "Національного спорткомплексу Олімпійський", що становить 400 метрів, за 2 хвилини 16 секунд.

Черновецький запропонував Луценку пробігти крос 5 км 3 листопада о 12:00. У відповідь Луценко запропонував Черновецькому перед тим, як бігти крос, здати аналіз на наркотичну й алкогольну залежність, а також перевіритися на використання допінгу.

Раніше Черновецький заявив, що готовий поступитися Луценку посадою мера, якщо Луценко обжене його в забігу на 5 км.

У ході парламентської передвиборчої кампанії представники блоку "Наша Україна – Народна самооборона" заявляли про те, що з приходом до влади вони ініціюють дострокові перевибори мерів Києва та Харкова.

Зокрема, про намір ініціювати дострокові вибори мера Харкова й міськради після парламентських виборів заявляв і голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування