Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дав Бойку тиждень. Ющенко - свиту

Четвер, 8 листопада 2007, 10:21

Прем`єр Віктор Янукович розраховує, що протягом тижня ціну на російський газ для України буде визначено остаточно.

Таку думку Янукович висловив у четвер на засіданні уряду, повідомляє УНІАН.

"Я сподіваюся, що в найближчий день, тиждень ми закінчимо цю роботу, визначимося з ціною, її вже прораховано, але остаточний результат буде тільки після того, як під документом стоятимуть підписи", - сказав Янукович.

Прем`єр нагадав, що міністр палива та енергетики Юрій Бойко зараз перебуває в Москві й проводить переговори з російською стороною про поставки природного газу до України та його ціну.

Водночас президент Віктор Ющенко затвердив склад делегації України для участі у переговорах з Російською Федерацією щодо поставки на територію України природного газу та транзиту територією України.

Відповідно до указу президента до складу делегації увійшли міністр палива та енергетики Юрій Бойко, голова правління НАК "Нафтогаз" Євген Бакулін, посол України в Росії Олег Дьомін, начальник департаменту співробітництва з питань транзиту та поставок газу "Нафтогазу" Антоніна Марченко, заступник керівника Департаменту з питань енергетичної та ядерної безпеки апарату РНБО Олександр Светелік.

При цьому Бойку дозволено вносити зміни до складу делегації за погодженням із Міністерством закордонних справ України, а Кабінету міністрів доручено вирішити питання щодо фінансового забезпечення участі делегації.

Також президент затвердив директиви делегації України на переговори з Російською Федерацією щодо поставки на територію України природного газу, транзиту територією України та зберігання природного газу, що надійшов з території інших держав і призначений для споживачів за межами України, у 2008 році та на середньострокову перспективу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...