Ківалов розказав Тимошенко, що вона не зможе без Януковича

Четвер, 8 листопада 2007, 12:38

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Ківалов вважає, що парламент нового скликання не може почати свою роботу без участі його політичної сили.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР, текст якого мають Українські новини.

"Усе, що буде розглядатися без нас - це порушення регламенту. Верховна Рада України не зможе почати роботу без Партії регіонів", - заявив Ківалов.

Він розкритикував лідера блоку свого ім'я Юлію Тимошенко за її висловлення про те, що Рада 6-го скликання почне свою роботу навіть без участі ПР.

"Рада без нашої політичної сили працювати не зможе. Юлія Володимирівна не знає регламент, тому зробила таку заяву", - сказав представник ПР.

Ківалов також назвав невідповідним регламенту парламенту розгляд депутатською групою з організації й підготовки першої сесії нової Ради будь-яких питань без участі його політичної сили.

Він зазначив, що ПР буде брати участь у засіданнях цієї групи вже з наступного тижня (з 12 листопада) після того, як Центральна виборча комісія зареєструє всіх депутатів, вибраних за її списками.

Як повідомлялось, кандидат у депутати Верховної Ради від блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Руслан Князевич допускає відкриття сесії нової Ради без присутності депутатів від Партії регіонів.

Лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко закликає представників Партії регіонів, Комуністичної партії й Блоку Литвина прийти на засідання депутатської групи з організації й підготовки першої сесії Верховної Ради 6-го скликання.

7 листопада засідання депутатської групи з організації й підготовки першої сесії новообраного парламенту не відбулося через відсутність кворуму.

ПР на засіданні була відсутня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування