Азаров збирається подивитися в чисті очі Тимошенко з наступного тижня

Четвер, 8 листопада 2007, 13:22

Партія регіонів продовжує підготовку до засідання робочої групи з організації проведення першої сесії Верховної Ради VІ скликання і сподівається сісти за стіл переговорів зі своїми колегами у понеділок, 12 листопада.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив кандидат в депутати від Партії регіонів, перший віце-прем`єр-міністр - міністр фінансів Микола Азаров на брифінгу журналістам.

Він назвав "брехнею" заяви про те, що Партія регіонів ігнорує засідання Підготовчої групи. "Найсправжнісінька брехня", - підкреслив Азаров.

За його словами, на сьогоднішній день члени підготовчої групи від Партії регіонів займаються досить серйозно розробкою документів, які ляжуть в основу розгляду на робочій групі всіх питань підготовки і організації першої сесії парламенту нового скликання.

Азаров зазначив, що зараз він як член цієї робочої групи не бачить ніякої необхідності "приходити і дивитися в чисті очі наших опонентів без наявності таких документів, без наявності реєстраційних свідоцтв про те, що людина, яка сидить напроти мене дійсно є народним депутатом".

"Пора закінчити з брехнею, яка в таких масштабах поширюється в ЗМІ, а зосередитися на роботі над документами. Ось ми пропонуємо нашим партнерам по Верховній Раді майбутнього скликання, щоб у понеділок, коли ми, скоріше за все, сядемо за стіл переговорів, щоб вони теж поклали на стіл альтернативні проекти всіх документів – їх близько 35. Ось з кожного питання поклали б на стіл свої проекти документів. Ми покладемо", - сказав Азаров.

У свою чергу представник Компартії Олександр Голуб допускає, що робоча група почне свою роботу цього тижня: "Я сподіваюся, що цього тижня почнеться засідання робочої групи".

Голуб відзначив, що роботу з підготовки засідання Верховної Ради необхідно починати після того, як зареєструються всі обрані народні депутати. Він нагадав, що законом передбачено для цього термін до 15 листопада, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на питання про те, чи будуть представники КПУ брати участь у засіданні робочої групи 8 листопада, він відповів: "Я не можу цього сказати, тому що не знаю, скільки з наших колег зареєструвалося в ЦВК".

Як відомо, 6 і 7 листопада засідання групи з підготовки і організації першого засідання ВР VI скликання не відбулися у зв`язку з відсутністю представників від Партії регіонів, Блоку Литвина і КПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...