Тимошенко обіцяє, що Литвин допоможе запустити Раду

Четвер, 8 листопада 2007, 15:39

Наступне засідання робочої групи відбудеться в понеділок о 14:00.

Про це повідомила журналістам у четвер лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, про це домовлено з блоком Литвина, представник якого братиме участь у засіданні.

Вона також висловила готовність від імені БЮТ почати обговорення програмних засад блоку Литвина, за умови дотримання яких вони голосуватимуть за кандидатуру прем’єра від демократичних сил.

"Ми готові відкрити таку дискусію, щоб врахувати програмні засади блоку Литвина в підготовці проекту програми уряду", - сказала Тимошенко.

При цьому вона закликала "не шукати інтриги" в тому, що після початку її зустрічі з Литвином засідання групи почали залишати роздратовані "Нашоукраїнці", зокрема Юрій Луценко.

"Не треба тут шукати інтригу, тому що по домовленості від нашої спільної команди були делеговані люди на переговорний процес, і я думаю, що він завершився успішно. Я думаю, що з понеділка роботу Верховної ради буде розблоковано", - сказала Тимошенко.

Раніше під час зустрічі Тимошенко з Литвином, журналісти бачили як приміщення залишали представники НУНС в той час, як засідання групи мало тривати.

У відповідь на питання, чи не збирається Луценко приєднатися до переговорників, він сказав: "Ні, я до дому". Він швидко залишив приміщення. Пізніше почали виходити інші "нашоукраїнці".

В свою чергу інший "нашоукраїнць" Руслан Князевич повідомив, що голова Верховної ради 5 скликання Олександр Мороз сказав, що погодиться відкрити засідання, коли на ньому буде кворум.

Разом із тим самого Мороза на засіданні групи журналісти не бачили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...