Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойку запропонували в Москві купити новий квиток

Четвер, 8 листопада 2007, 16:50

Голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер і міністр палива й енергетики України Юрій Бойко на робочій зустрічі в четвер у Москві домовилися через тиждень продовжити переговори про ціну на газ у 2008 році.

Про це йдеться в повідомленні російського газового холдингу, інформують РИА Новости.

Сторони обговорили питання довгострокового співробітництва в газовій сфері.

Зокрема, обговорювалися принципи ціноутворення на газ у наступні роки і поетапний перехід до ринкових цін і тарифів при постачаннях газу на Україну і його транзит в 2011 році.

"Сторони домовилися, що наступний раунд переговорів відбудеться через тиждень, а протягом цього часу робота продовжиться на рівні експертів", - йдеться в повідомленні.

З 2006 року російський "Газпром" установив ціну на газ для України в розмірі 230 доларів за тисячу кубометрів. Після залучення посередника - компанії "Росукренерго", яка змішує в трубі російський газ із середньоазіатським, ціна на кордоні склала 95 доларів за тисячу кубометрів.

З 1 січня 2007 року в зв'язку з подорожчанням туркменського газу ціна для України піднялася до 130 доларів. У 2008 році, за прогнозом українського уряду, ціна складе 143 долари.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...