Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченко потрапив у десятку футбольних багатіїв Англії

П'ятниця, 9 листопада 2007, 10:23

Футболіст збірної України й англійського "Челсі" Андрій Шевченко ввійшов у шістку найзабезпеченіших гравців прем'єр-ліги.

Про це свідчить рейтинг журналу Four Four Two, який опублікував список ста найбагатших людей футболу Великобританії, пише газета 24.

За інформацією офіційного партнера англійської Прем'єр-ліги, на банківському рахунку капітана збірної України – 25 млн. фунтів стерлінгів ($52 млн.).

Стільки ж в одного з лідерів "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанда, що у свій час став найдорожчим захисником у світі.

За даними журналу "Four Four Two", очолив список найбагатших футболістів Девід Бекхем, що грає за американський клуб "Лос-Анджелес Гелаксі". За 2007 рік він заробив 112 млн. фунтів стерлінгів, повідомляє Ліга.

Друге місце зі значним відставанням від Бекхема зайняв форвард "Ньюкасла" Майкл Оуен (37 млн. фунтів), а третю і четверту позиції поділили Роббі Фаулер і Вейн Руні (по 30 млн.). П'ятим у списку найбагатших футболістів виявився захисник "Портсмута" Сол Кемпбелл (28 млн.).

Серед власників клубів поза конкуренцією хазяїн "Челсі" Роман Абрамович. У російського олігарха $22 млрд. і це на $16 млрд. більше, ніж у власника "Тоттенхема" Джо Льюїса. Серед багатіїв ще один росіянин – Алішер Усманов. Новачок списку цього року став найбільшим акціонером лондонського "Арсеналу".

Загальна сума сотні найбагатших людей британського футболу склала $87 млрд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...