Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів вірить у безсмертя Януковича

П'ятниця, 9 листопада 2007, 14:43

Представник Партії регіонів Ганна Герман стверджує, що Віктор Янукович залишиться прем'єр-міністром.

Про це вона заявила в п'ятницю під час "круглого столу" на тему: "Стратегії і тактика Партії регіонів у Верховній Раді VI скликання".

"Ми прекрасно знаємо, що ми залишимося при владі, і Віктор Янукович буде прем'єр-міністром України", - сказала Герман, повідомляє Ліга.

За словами "регіоналки", її колеги по парламенту будуть наполягати на прийнятті Закону про відмову депутатів від своїх пільг, а також на введенні депутатської зарплати на рівні середньої по промисловості України.

"Якщо країні потрібно буде двадцять разів проголосувати за ці рішення, ми будемо голосувати двадцять разів. Всі обіцянки, які давала Партія регіонів під час виборів, будуть виконані", - зокрема, відзначила в ході виступу Герман.

Нагадаємо, раніше народний депутат Верховної Ради V скликання Борис Колесников заявив, що вважає нелогічною ситуацію, у якій його політична сила поступиться посадою глави уряду, оскільки "партія, що виграла вибори, відмовившись від посади прем'єра, залишає відповідальність на собі, віддаючи владу іншим". "Це неправильно, нелогічно, і такого не буде", - пообіцяв політик.

У свою чергу, лідер Народної партії Володимир Литвин у спілкуванні з журналістами вже двічі повідомив, що готовий дискутувати на тему прем'єрства Юлії Тимошенко у випадку, якщо новий уряд у своїй роботі врахує програмні положення Блоку Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування