Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко наказав Пукшину контролювати СБУ, а для Балоги підготував нову схему

П'ятниця, 9 листопада 2007, 19:07

Президент Віктор Ющенко вніс зміни до деяких своїх указів, якими затвердив нову структуру секретаріату президента.

Про це йдеться у відповідному указі, розміщеному на сайті Ющенка.

Документом встановлюється, що голова секретаріату президента має двох перших заступників, у тому числі першого заступника – представника президента у Кабінеті Міністрів, та шістьох заступників, у тому числі заступника голови секретаріату президента – представника президента у Конституційному Суді та заступника голови секретаріату – уповноваженого президента з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України.

Скоординовану діяльність заступників голови секретаріату президента забезпечує перший заступник голови секретаріату президента – представник президента у Кабінеті Міністрів.

На заступника голови секретаріату – уповноваженого президента з питань контролю за діяльністю СБУ покладається постійний контроль за дотриманням конституційних прав громадян і законодавства в оперативно-розшуковій діяльності та діяльності у сфері охорони державної таємниці органів і підрозділів СБУ.

Він також здійснює контроль за відповідністю виданих СБУ положень, наказів, розпоряджень, інструкцій і вказівок Конституції і законам України .

Водночас указом скасовано посаду представника президента на Чорнобильській АЕС.

Також указом затверджено нову схему розподілу обов'язків між головою секретаріату президента, його першими заступниками та заступниками, закріплення за ними структурних підрозділів.

Як відомо, раніше Ющенко призначив Ігоря Пукшина на посаду заступника голови секретаріату – уповноваженого президента з питань контролю за діяльністю СБУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування