Штаб Клінтон захопив п'яний псих

Субота, 1 грудня 2007, 13:35

У США звільнені двоє заручників, захоплених у передвиборному штабі кандидата в президенти Хіларі Клінтон у місті Рочестер.

Про це повідомляє в суботу "Інтерфакс-Україна" з посиланням на "Бі-бі-сі".

У п'ятницю до приміщення передвиборного штабу Хіларі Клінтон зайшов чоловік і заявив, що під його плащем знаходиться вибуховий пристрій. Він зажадав зустрічі з Клінтон, однак вона тоді знаходилася в штаті Вірджинія.

Тоді чоловік захопив заручників і утримував їх протягом декількох годин. Після переговорів заручники були відпущені.

Офіс конкурента Клінтон по передвиборній боротьбі Барака Обами, що знаходиться на тій самій вулиці, евакуйований. Співробітники іншого кандидата в президенти Джона Едвардса також залишили свої робочі місця.

Як повідомляє РИА Новости, агресора, скоріше за все, звуть Ліланд Айзенберг. Це чоловік старше 40 років, досить відомий у місті, що страждає на психічне захворювання.

Залишаючи свій будинок у п'ятницю зранку, він сказав синові: "Дивися сьогоднішні новини". За деякими даними, він знаходиться у вкрай неврівноваженому психологічному стані. Повідомляється, що він безробітний, недавно в нього зажадала розлучення дружина, і останні три доби він практично безперервно пив спиртне.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News