Янукович хоче зустрічатися з Тимошенко

Понеділок, 24 грудня 2007, 11:45

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що зустрічі прем’єра з лідером опозиції мають бути регулярними.

Про це Янукович сказав у понеділок на брифінгу.

"Щодо зустрічей (уряду і опозиції), безумовно, цей механізм повинен працювати", - заявив він.

Він також додав, що механізм буде відпрацьовано.

"Найближчим часом будемо обговорювати, як побудувати такий системний підхід в стосунках влади й опозиції. Зустрічі повинні бути системними... прем'єра, лідера опозиції, опозиційного уряду і нині діючого уряду. Ну і безумовно зустрічі з головою держави також повинні бути", - зазначив Янукович.

Він також наголосив, що його сила не перешкоджатиме такій співпраці. "Така співпраця має підняти рівень відповідальності влади перед суспільством. Будемо робити все, що буде від нас залежати в рамках законів і Конституції", - додав він.

Він також зазначив, що Партія регіонів не вносить "популістські закони".

"Будемо вносити законопроекти пріоритетність яких винесена в програмі реформ, яку ми будемо пропонувати нині діючому уряду. Не той прорив, про який йде мова... а стратегія, яку ми підготували разом з нашими партнерами, фахівцями", - сказав він.

Він також наголосив, що не допустить реалізації обіцянок Тимошенко про те, що вона має намір погасити витрати платників податків на 60%.

"Ми не допустимо, щоб гроші не були повернуті за спрощеною процедурою і живим власникам, і тим, яких немає. Такий законопроект ми будемо пропонувати і переконувати парламент, що підхід повинен бути справедливий", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування