Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ відхрестились від "рекету" "звичайнісінькою брехнею" Бродського

Понеділок, 3 грудня 2007, 09:31

Депутат від БЮТ Віталій Барвіненко спростовує слова Михайла Бродського про те, що нібито зізнавався йому у тому, що член БЮТ Йосип Вінський вимагав у нього мільйон доларів за проходження у Верховну Раду за списком БЮТ.

Відповідну заяву Барвіненка оприлюднює прес-служба БЮТ.

"Все про що говорив пан Бродський, належить до жанру "марення сивої кобили". Я б взагалі не вважав гідним для себе відповідати на подібні нісенітниці, якби мова не йшла про честь та репутацію мого колеги по фракції Йосипа Вінського", - заявив Барвіненко.

"З усією відповідальністю заявляю, що всі заяви пана Бродського не відповідають дійсності, і як кажуть, в народі, є звичайнісінькою брехнею", - наголосив він.

За словами Барвіненка, "очевидно у деяких горе-політиків іншого вибору не залишилося, окрім як ходити по ефірах та сіяти бруд і брехню, але то хай буде на їх совісті".

"Сьогодні наші так звані опоненти прямо зі шкіри пнуться, щоб посіяти в наших рядах сумніви та недовіру і зірвати процес остаточного формування демократичної коаліції та нового уряду. Але то – марна справа. Ми єдині, ми сильні, ми неодмінно переможемо. Всупереч інсинуаціям, провокаціям та брехні", - наголосив він.

Як відомо, у п’ятницю ввечері, в ефірі каналу "Інтер", Бродський заявив, що мав зустріч із Барвіненком і "виявляється, що в БЮТ його рекетирують – він зайшов у список як 154 номер списку, і Вінський з нього вимагає мільйон доларів".

Сам Вінський тоді ж у ефірі сказав, що не хоче коментувати "неправду і нісенітницю", оскільки керівники всіх обласних організацій "Батьківщини" потрапили в список БЮТ, і Барвиненко як керівник Одеської організації в тому числі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування