Богатирьова радить Тимошенко "сісти й подумати"

Понеділок, 3 грудня 2007, 11:32

Представниця Партії регіонів Раїса Богатирьова радить Блоку Юлії Тимошенко звернутися до Генпрокуратури та судів у разі наявності фактів підкупу їхніх депутатів з боку Партії регіонів.

Про це вона сказала у понеділок, відповідаючи на запитання журналістів.

За її словами, Партія регіонів отримала рішення суду, за яким інформація, оприлюднена БЮТівцем Олегом Ляшком щодо нібито спроб його підкупити, визнана неправомірною.

"І таких рішень у нас буде багато, оскільки ми не будемо залишати поза увагою такі безпідставні звинувачення", - упевнена Богатирьова.

Вона додала, що записи щодо імовірних підкупів, продемонстровані БЮТівцями, є бездоказовими.

"Якщо наші опоненти мають такі матеріали, які дозволять їм звернутися до суду і Генеральної прокуратури, вони мусять звернутися і надати підтвердження", - наголосила "регіоналка".

"Тим, хто веде розмови про якусь роботу Партії регіонів щодо підкупу депутатів, треба поставити собі запитання: якщо постійно щось трапляється з одними і тими ж політичними силами, то, мені здається, їх керівникам треба сісти і подумати хоча б п’ять хвилин, - кого ми приводимо у своєму списку", - вважає Богатирьова.

"Що ж це за люди такі, якщо вони ще не встигли отримати свої посвідчення, а вже почалися розмови про перекупівлю і продаж?", - обурюється вона.

Богатирьова зазначає, що таким чином ці депутати, очевидно "займаються саморекламою і накручують мільйони доларів своєї вартості, для того, щоби привертати до себе увагу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News