Тимошенко натякає, що готова до виборів президента

Понеділок, 3 грудня 2007, 12:39

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що нинішня політична ситуація не має для неї програшних сценаріїв.

"Ми з вами 10 років будували політику так, що зараз програшних шляхів для нас не існує", - сказала вона під час урочистого зібрання активу БЮТ у понеділок.

"Це той випадок, коли білі починають – і виграють, і немає значення, станеться це за один рік, два роки чи чотири роки. Не робіть трагедії, якщо виявиться кілька зрадників, і ми два роки працюватимемо в опозиції", - зазначила Тимошенко.

За словами Тимошенко, "ще не відомо, який шлях до очищення країни кращий"

"Чи зараз сформувати уряд – і я знаю, скільки мерзоти буде робитися проти нього і як кожен крок буде використовуватися для дискредитація нашої команди, – чи, все-таки, прийти з великою перевагою і показати високий клас того, як має розвиватися цивілізована європейська країна. Тому який шлях для нас заготував Господь – той ми і пройдемо", - зазначила вона.

Водночас, лідер БЮТ наголосила на необхідності виконання даних передвиборчих обіцянок, стосовно зокрема, призову й повернення вкладів Ощадбанку.

"Більш святого зобов’язання у нас немає. І ми виконаємо це, хто б нас не принижував", - заявила Тимошенко.

Вона також додала, що БЮТ прийняв умови "Нашої України", висунені впродовж коаліційних переговорів.

"Ми стійко витримали 200 умов від наших партнерів, хоча думали, що ми вибухнемо, зірвемося з катушок та своїми руками задушимо демократичну коаліцію. Нашій витримці не буде меж", - пообіцяла Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування