Янукович обіцяє розібратися з кожним кілометром під землею

Понеділок, 3 грудня 2007, 13:29

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив, що по кожній шахті, на якій є лави глибиною понад 1000 метрів, будуть прийматися окремі рішення.

"Буде відповідний підхід щодо кожної лави, щодо кожного горизонту. Тільки диференційований підхід, тому що існують різні гірничо-геологічні умови видобутку вугілля на різних шахтах", - сказав Янукович на брифінгу в Донецьку.

Водночас прем'єр зазначив, що на шахті ім. Засядька фахівці зіткнулися з таким явищем, якого раніше не спостерігали, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Ми будемо працювати з фахівцями та вченими. Навіть, з наукової точки зору дуже важливо провести цю роботу, тому що те, з чим сьогодні ми стикнулися, таких явищ ми раніше не спостерігали", - сказав Янукович.

"Або це такі гірничо-геологічні умови, можливо, це вихід важких глибинних газів на поверхню через розколи в корі землі - ми нічого не знаємо", - додав він.

Прем'єр зазначив, що про причини вибуху на шахті ім. Засядька експерти поки що нічого сказати не можуть, тому що немає доступу до місця аварії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...