Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко дала нову установку – брати хабарі "регіоналів"

Понеділок, 3 грудня 2007, 16:05

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко дозволила своїм депутатам брати хабарі від представників Партії регіонів з тим, щоб потім передавати їх на благочинність.

Про це Тимошенко сказала журналістам, коментуючи спроби підкупу членів БЮТ з тим, щоб вони вийшли з демократичної коаліції.

"Я хочу попередити Партію регіонів, що ми дали нову установку нашим депутатам – щоб вони брали ті 20 мільйонів, але потім ми їх будемо публічно передавати у дитячі будинки або у будинки для літніх людей", - заявила лідер БЮТ.

Крім того, вона попередила, що депутати, які візьмуть такі гроші, будуть вільні від зобов'язань перед Партією регіонів.

Коментуючи дії депутата від БЮТ Юрія Крука, який спочатку відкликав свій підпис під коаліційною угодою, а потім анулював це рішення, Тимошенко сказала, що все так і було заплановано.

"Для того, щоб дезорієнтувати Партію регіонів, ми чотирьох наших депутатів підвели до написання заяв (про вихід з коаліції), до здачі карток і навіть до отримання грошей", - розповіла лідер БЮТ.

Тимошенко заявила, що це було зроблено, щоб задокументувати спроби підкупу з боку представників від Партії регіонів. При цьому вона сказала, що гроші були повернуті назад.

На питання, чому гроші не віддали на благочинність, Тимошенко відповіла: "Тому що ми про це не попереджали Партію регіонів, а тепер попереджаємо".

Лідер БЮТ розкритикувала прем'єр-міністра Віктора Януковича за те, що він заграє з президентом Віктором Ющенком, аби залишитись при владі.

"Мені соромно, що Янукович плазує перед такими ненависними йому помаранчевими. Зараз він співає дифірамби президенту і його політичній силі, хоча кілька місяців тому називав їх найгіршими словами", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування