Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Каналу друга Березовського повернуть життя

Вівторок, 4 грудня 2007, 10:55

Прокуратура і суд через два дні знімуть накладений на майно телекомпанії "Імеді" арешт, і перешкод для відновлення мовлення телекомпанії і радіо "Імеди" уже не буде.

Про це заявила виконуюча обов'язки президента Грузії Ніно Бурджанадзе 3 грудня, передає Civil Georgia.

"Незважаючи на ті обставини, що переговори з телекомпанією "Імеді" поки не завершені, і телекомпанія знову залишається у володінні одного з кандидатів у президенти (Бадрі Патаркацишвілі) і під його безпосереднім контролем", - заявила Бурджанадзе.

"Ми, влада Грузії, прийняли політичне рішення звернутися з проханням до Генпрокуратури Грузії обговорити можливість у зв'язку зі зняттям накладеного арешту на телекомпанію "Імеді", - додала вона.

Вона також відзначила, що "та погроза, на підставі якої був накладений арешт на "Імеді", вичерпана".

"Через два дні, у середу (5 грудня), я упевнена, що всі процедури з боку прокуратури і суду будуть завершені, і відповідний персонал "Імеді" зможе ввійти в будинок телекомпанії для проведення підготовчих робіт, щоб "Імеді" максимально незабаром відновила мовлення", - заявила Бурджанадзе.

Телекомпанія "Імеді" була відключена 7 листопада після того, як загін спецпризначення учинив погром у будинку телекомпанії.

Бурджанадзе також заявила, що надання рівних умов для всіх медіа-засобів є складовою частиною демократичної передвиборної кампанії в Грузії.

"Я прошу, всі медіа-засоби мають бути максимально об'єктивними, максимально відповідати етичним і професійним стандартам, не допускати неконституційних закликів або закликів до насильства. Рівномірно і справедливо висвітлювати передвиборну кампанію, і щоб кожен представник медіа відчув величезну відповідальність і допоміг усім, хто бажає, щоб вибори пройшли демократично і справедливо", - заявила Бурджанадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...