Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Яценюка змирилися з вибором Росії

Вівторок, 4 грудня 2007, 11:36

Україна сприймає результати парламентських виборів у Росії і сподівається на плідну співпрацю з Російською Федерацією надалі.

Про це заявив керівник прес-служби МЗС України Андрій Дещиця на брифінгу у вівторок, повідомляє Ліга.

"Ми сприймаємо результати цих виборів такими, якими вони є. Ми очікуємо продовження нашого активного, інтенсивного співробітництва з російською стороною на всіх рівнях", - заявив він.

При цьому він уточнив, що зараз обробляються й аналізуються всі коментарі й оцінки виборів у Російській Федерації.

Дещиця також зазначив, що українська сторона очікує, що завершення виборчого процесу і формування відповідних органів влади в Україні і Росії дозволять реалізувати усі раніше заплановані заходи на найвищому рівні.

Як відомо, вибори депутатів Держдуми РФ відбулися 2 грудня 2007 року.

Попередні результати 11 партій виглядають таким чином: "Єдина Росія" - 64,1%, КПРФ - 11,6%, ЛДПР - 8,2%, "Справедлива Росія" - 7,8%, Аграрна партія - 2,3%, "Яблуко" - 1,6%, "Громадянська сила" - 1,1%, УПС - 1%, "Патріоти Росії" - 0,9%, Партія соціальної справедливості - 0,2%, Демократична партія - 0,1%.

Спостерігачі від ПАРЕ та ОБСЄ вже заявили, що вибори в Держдуму не відповідали європейським стандартам. У відповідь на це ЦВК і "Єдина Росія" звинуватили іноземних спостерігачів в упередженості. ЦВК РФ назвав негативну оцінку спостерігачів "політичним замовленням".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...