У НУ-НС обіцяють обрати Тимошенко "швидко" і "без бою"

Вівторок, 4 грудня 2007, 21:14

Лідер фракції "Наша Україна" – "Народна Самооборона" В’ячеслав Кириленко закликає "не втрачати темпів" при формуванні нового уряду.

"Я прихильник того, щоб ми не втрачали темпів, і голова Верховної Ради якомога швидше вніс президенту кандидатуру на посаду прем’єра", - сказав він після оголошення Арсенія Яценюка новообраним спікером.

Він нагадав, що кандидатура Юлії Тимошенко на посаду прем’єра вже внесена коаліцією новообраному голові Верховної Ради для того, щоб він подав її на розгляд президенту.

"Після того ми так само швидко, без бою, проголосуємо за нового прем’єра і оберемо новий демократичний кабінет", - сказав Кириленко.

При цьому він сказав, що в коаліції ще планують провести "додаткові консультації з приводу парламентських комітетів і щодо складу нового Кабінету (міністрів)".

Кириленко також закликав опозицію повернутися до сесійної зали "і спокійно працювати в інтересах всіх виборців України".

Він підтвердив, що коаліція має намір віддати кандидатуру віце-спікера опозиції.

"Період реваншу, який мав місце у 2006 році і у першій половині цього року повинен відійти у минуле. Незважаючи на демарш колег з опозиції, ми вважаємо, що вони повинні посісти гідне місце як в управлінні парламентом, так і в управлінні країною в цілому", - сказав Кириленко.

"Шкода, що вони думали, що ми і в цей раз, як і в 2006 році, щось продекларуємо, але цього не виконаємо. Ми будемо виконувати свої обіцянки і надалі", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування