Ющенко натякнув регіоналам, що громадяни - не дальтоніки

Середа, 5 грудня 2007, 10:39

Президент Віктор Ющенко переконаний, що жодній політичній силі виборець не давав мандат на блокування роботи парламенту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у середу у Києві на нараді з представниками асоціацій та органів місцевого самоврядування.

Ющенко підкреслив, що на сьогодні головним завданням політиків є забезпечення спокою в українському парламенті.

"Ви знаєте, ні одна частина суспільства не давала мандат депутатам на це протистояння, на такий тип протистояння", - сказав Ющенко.

Він зауважив, що всі парламентські сили є різними.

"Але найкраще в політиці людей об’єднують не портфелі, не крісла, а національні інтереси – так сходяться цілі нації, так виникає національне порозуміння", - підкреслив президент, додавши, що протистояння настає саме тоді, коли починають керуватись, перш за все, розподілом посад, а не національними інтересами.

Ющенко вважає, що подібне "спекулятивне протистояння може поділити суспільство на дві частини – є "біла" частина, а є "чорна", і "біла" з "чорною" воюють".

Він додав, що громадяни - не дальтоніки і бачать світ різнобарвним, тому політичним силам потрібно знаходити в собі сили і мужність заради забезпечення спокою в країні йти на діалог.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування