Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція хоче вже готувати перші закони

Четвер, 6 грудня 2007, 09:42

Блок Юлії Тимошенко пропонує створити тимчасову спеціальну комісію для опрацювання 12 законопроектів, які заявлені як першочергові.

З такою пропозицією виступив представник БЮТ Олександр Турчинов.

Він також запропонував, щоб до цієї комісії увійшли представники усіх фракцій на пропорційній основі.

При цьому він наголосив, що ТСК має напрацювати пакет законопроектів впродовж тижня.

Ідею Турчинова також підтримала фракція НУНС, яку представляв Руслан Князевич. За його словами, Тимчасова спеціальна комісія може розглянути законопроекти, оскільки відсутній комітет. "Комісія може діяти як провідний комітет", - сказав він.

Князевич також наголосив, що перед формуванням кабінету міністрів потрібно розглянути законопроекти, зокрема закон про Кабмін. "Він обов’язково має бути розглянутий до часу формування нового Кабміну, щоб він знав, як працювати", - сказав він.

У свою чергу представник КПУ Петро Симоненко наголосив, що така комісія може бути створена, але лише після того, як законопроекти будуть розглянуті на комітетах.

Депутат від Партії регіонів Микола Азаров також підкреслив необхідність спочатку обрання керівництва парламенту, а потім розгляду законопроектів.

"Ми виступаємо за суворе дотримання регламенту. Ми повинні перш за все обрати керівні органи і комітети", - наголосив він.

У свою чергу представник блоку Литвина Михайло Сирота наголосив, що розгляд законопроектів має відбуватися лише в комітетах.

Він також запропонував створити тимчасову слідчу комісію для розслідування вибухів на шахті ім.Засядька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...