Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко обіцяє Тимошенко, що все буде добре

Четвер, 6 грудня 2007, 11:29

Один з лідерів НУНС Юрій Луценко запевняє, що проблем із голосуванням за кандидатуру Тимошенко на посаду прем'єр-міністра не буде.

"Думаю, що і на цей раз (як і під час голосування за Арсенія Яценюка) не виникне жодних проблем", - сказав він журналістам у четвер.

Луценко спрогнозував, що Юлія Тимошенко гарантовано отримає 227 голосів, "хоча, можливо, у Юлії Володимирівни ще є приховані симпатики".

На запитання, чи не станеться під час голосування так, що хтось вирішить поїхати на футбол, Луценко сказав, що усі його однопартійці, за винятком Івана Плюща, ходять на футбол лише у відведений для цього час.

"Ну, Іван Степанович може поїхати на футбол, на хокей, може в городки грати – це його право, бо він у нас такий специфічний член. А всі інші будуть голосувати", - сказав депутат.

Єдиною проблемою на даний момент, за його словами, залишається протиріччя між коаліційною угодою, де передбачено голосування 12 першочергових законів до обрання прем'єра і коротким 5-денним терміном на затвердження його кандидатури парламентом.

Луценко повідомив, що лідери коаліції вихід із ситуації шукатимуть спільно з президентом Віктором Ющенком та головою його секретаріату Віктором Балогою під час перерви між парламентськими засіданнями у четвер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування