Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У головних ЗМІ Черновецького є остання надія – підпис мера

Четвер, 6 грудня 2007, 14:36

Заступник Київського міського голови, секретар Київради Олесь Довгий вважає рішення Київради про ліквідацію друкованих комунальних ЗМІ емоційним і переконаний, що воно буде ветоване.

Про це він заявив у четвер у інтерв'ю журналістам після завершення засідання сесії Київради, повідомляють Українські новини.

"Тепер стосовно юридичних наслідків: ніяких юридичних наслідків зазначений проект рішення не буде мати, оскільки я переконаний, що на нього буде накладено вето", - сказав Довгий.

За його словами, у випадку, коли засновнику не подобається колектив видання або редакційна політика його керівництва, то мова має йти про зміну відповідного трудового колективу чи керівництва, а не про ліквідацію ЗМІ, тим паче, що це видання, які мають багаторічну історію і бренди, як, наприклад, газета "Вечірній Київ".

Крім того, Довгий наголосив, що зазначені видання не є власністю депутатів, а є власністю територіальної громади Києва, і приймати рішення розчерком пера про ліквідацію газет безглуздо.

Навіть якщо, на його переконання, приймається рішення про те, що Київрада буде користуватися некомунальними ЗМІ, то варто продати комунальні видання на аукціоні.

"З точки зору емоції, яка була у залі, я цілком її поділяю і вважаю, що це повинно бути таким останнім сигналом для редакційного колективу кожного з видань, про які сьогодні йшлося", - додав Довгий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...