Регіони готові почати блокаду

Четвер, 6 грудня 2007, 14:49

Представники Партії регіонів за п'ятнадцять хвилин до початку вечірнього засідання Верховної Ради зібралися біля трибуни президії.

Як сказав Нестор Шуфрич журналістам, фракція зібралась з тією метою, щоб "адекватно реагувати на можливе порушення норм регламенту".

За його словами, Партія регіонів наполягає, що голосування за затвердження кандидатури прем'єр-міністра має відбутися лише після остаточного формування керівництва ВР та парламентських комітетів.

Шуфрич не відповів на запитання, чи знають регіонали, що спікер Арсеній Яценюк заявив, що голосування за прем'єра у четвер не буде.

На інше питання, чи узгодили кандидатуру віце-спікера від опозиції чи, зокрема ПР, Шуфрич сказав, що "до перерви було узгоджено рішення щодо проведення додаткових консультацій до п'ятниці чи навіть до вівторка".

"Щоправда, тепер у Партії регіонів є підстави у цьому сумніватися", - додав він.

Окрім цього, Шуфрич додав, що члени лічильної комісії будуть контролювати реєстрацію депутатів більшості біля реєстраційних столів, і порівняють їх із кількістю, яка висвітиться на табло, а потім оголосять цю інформацію.

"Ми примусимо їх приходити на роботу, як на фабрику – о 10 ранку реєструватися й виконувати свою роботу", - сказав Шуфрич.

Інший регіонал Юрій Мірошниченко повідомив, що зараз відпрацьовується рішення про висунення єдиної кандидатури на віце-спікера від трьох опозиційних фракцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування