Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура висунула звинувачення за нищення історичного валу

Четвер, 6 грудня 2007, 15:54

Прокуратура Києва внесла міністру культури та туризму та гендиректору "Мистецького Арсеналу" подання про усунення причин та умов, що сприяли руйнуванню культурної пам'ятки "Земляного валу Успенського бастіону", та відновленя її.

Таке рішення було ухвалено після закінчення прокуратурою Києва досудового слідства у кримінальній справі, порушеній за фактом руйнування "Земельного валу Успенського бастіону", повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Керівнику дирекції з реконструкції та будівництва держпідприємства "Культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал" висунено звинувачення у скоєнні злочину щодо нищення, руйнування чи псування пам'яток історії або культури.

Також висунено звинувачення керівнику виробничої дільниці приватного підприємства, яке здійснювало будівельні роботи на території музейного комплексу за службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

Злочинними діями цих керівників було зруйновано історично-культурну пам'ятку, чим державі завдано шкоди у вигляді матеріальних збитків на суму понад півмільйона гривень.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування